loader

Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK


1. A Honlapon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontig szállítja ki az Ügyfél által

a megrendelés során jelzett szállítási címre.


2. A megrendelt árut a Szolgáltató a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben meghatározott szállítási időn belül köteles szolgáltatni, a szállítási idő a vételár teljes kiegyenlítését követő nap kezdődik. A szállítás fuvarozó cég igénybevételével, kivételesen saját fuvareszközzel történik. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni, kivéve, ha erre vonatkozóan a felek külön írásban megállapodnak.


3. Amennyiben egy Ügyfélnek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig a kiszolgálást a Szolgáltató szüneteltetheti, az újabb rendelés kiegyenlített vételárát a korábbi tartozásba beszámíthatja. Az Ügyfél a késedelembe esés időpontjától kezdődően a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes, Ptk. szerinti késedelmi kamatot köteles fizetni. A tartozások behajtásából származó valamennyi költséget az Ügyfél viseli.


4. Az Ügyfél köteles a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben az Ügyfél bármilyen sérülést, eltérést tapasztalna, a fuvarozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a fuvarozót terheli a felelősség.


5. Az Ügyfél köteles rendelésének ellenértékét megfizetni a megrendelés visszaigazolását vagy az ajánlat Ügyfél általi elfogadását követő legkésőbb 8 napon belül. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Honlapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.


6. A jelen pontban szereplő valamennyi szállítási feltétel az esetlegesen e-mailen, telefonon és személyesen leadott rendelésekre egyaránt vonatkozik.


 

Cégünk a GLS Hungary Kft futárszolgálatával szállíttat mely kézbesítésre átadott terméket 24 órán belül kiszállítja Magyarország egész területén. 

A szállítási díj egységesen Bruttó 1990Ft , mely maximálisan 20kg lehet .

Ha 20 kilogrammot meghaladó a megrendelt csomag súlya, magasabb a szállítási költség , melyet egyeztetünk a vásárlóval. 


35.000Ft feletti rendelés esetén 20kg-os csomagig,  a szállitás INGYENES . (megrendelésekor válassza ezt az opciót )


A megrendelte termékek feladása: 

Raktáron lévő termékek: 

Raktáron lévő termékek esetén a 16 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk. A termékek beérkezési ideje várhatóan 1-2 nap melyeket aznap postára is adunk.

Péntek 16 óra után leadott rendeléseket, hétfőn tudjuk lerendelni ezáltal leghamarabb a keddi napon tudjuk átadni őket a futárszolgálatnak.


Választható fizetési lehetőségek :


1. Banki átutalás 


Lehetőség van banki átutalásra. A pénz beérkezéséig a megrendelést függő állapotban tartjuk , amint ki lett egyenlítve a vásárlás összege a bankszámlán  , e-mailben jelezzük a megrendelés státuszának változását .

 

-Banki átutalás adatai:


Név: Katona Tamás

Bank neve: OTP Bank 

Bankszámlaszám: 11773449-01033144

Közlemény: Megrendelés azonosító száma


2. Bankkártyás fizetés :


Bankkártyás fizetési lehetőség biztonságos PayLike rendszeren keresztül, közvetlenül a terméke(ek)  megrendelés után.


3. Utánvét


A csomag díjat készpénzben fizetheti ki a csomag kézhezvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának. 

Dacar Autóalkatrész © 2021