Szállítás és fizetés

Cégünk a MPL futárszolgálatával szállíttat mely kézbesítésre átadott terméket 24 órán belül kiszállítja Magyarország egész területén. 

Az Önök által leadott rendeléseket, melyekről e-mailben visszaigazolást küldünk hogy személyesen átvehető,  7 munkanapig tároljuk amennyiben nem veszik át illetve nem jelentkeznek érte a rendelést automatikusan töröljük.

A csomag átadásáról e-mail-es formában tájékoztatjuk Ügyfeleinket.
A szállítási díj egységesen 1690 Ft és 35000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjtalan
Akkumulátorok szállítása esetén a szállítási díj 1990 Ft nincs ingyenes szállítási összeghatár.
20 Kg feletti csomag eseté a szállítási díj 1990 Ft - ingyenes szállítás 50000 ft feletti rendelési összegre módosul.
Rendeléseiket személyesen Nyíregyházán előre egyeztett helyszínen tudják átvenni, az e-mail-es értesítést követően.

A megrendelte termékek feladása:

Raktáron lévő termékek szállítása rendeléstől számítva 1-3 munkanapon belül megtörténik - szombat és vasárnap nincs értékesítés, sem csomagfeladás. Értesítéstől számítva a GLS 24 órán belül megkísérli a kiszállítást a megrendelő címére illetve a választott GLS pontra

Péntek 16 óra után leadott rendeléseket, hétfőn tudjuk lerendelni ezáltal leghamarabb a keddi napon tudjuk átadni őket a futárszolgálatnak.

1.  A Honlapon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontig szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során jelzett szállítási címre.

2. A megrendelt árut a Szolgáltató a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben meghatározott szállítási időn belül köteles szolgáltatni, a szállítási idő a vételár teljes kiegyenlítését követő nap kezdődik. A szállítás fuvarozó cég igénybevételével, kivételesen saját fuvareszközzel történik. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni, kivéve, ha erre vonatkozóan a felek külön írásban megállapodnak.

3. Amennyiben egy Ügyfélnek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig a kiszolgálást a Szolgáltató szüneteltetheti, az újabb rendelés kiegyenlített vételárát a korábbi tartozásba beszámíthatja. Az Ügyfél a késedelembe esés időpontjától kezdődően a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes, Ptk. szerinti késedelmi kamatot köteles fizetni. A tartozások behajtásából származó valamennyi költséget az Ügyfél viseli.

4. Az Ügyfél köteles a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben az Ügyfél bármilyen sérülést, eltérést tapasztalna, a fuvarozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a fuvarozót terheli a felelősség.

5. Az Ügyfél köteles rendelésének ellenértékét megfizetni a megrendelés visszaigazolását vagy az ajánlat Ügyfél általi elfogadását követő legkésőbb 8 napon belül. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Honlapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

6. A jelen pontban szereplő valamennyi szállítási feltétel az esetlegesen e-mailen, telefonon és személyesen leadott rendelésekre egyaránt vonatkozik.

 

Választható fizetési lehetőségek :

1. Banki átutalás

Lehetőség van banki átutalásra. A pénz beérkezéséig a megrendelést függő állapotban tartjuk , amint ki lett egyenlítve a vásárlás összege a bankszámlán  , e-mailben jelezzük a megrendelés státuszának változását .

Banki átutalás adatai:

 

2. Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetési lehetőség biztonságos PayLike rendszeren keresztül, közvetlenül a terméke(ek)  megrendelés után.

 

3. Utánvét

A csomag díjat készpénzben vagy bankkártyával fizetheti ki a csomag kézhezvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának. 

 

Köszönjük Bizalmukat.

 


Dacar Autóalkatrész - Rólunk

dacar

autóalkatrész

Célunk az egyre nagyobb költséggel járó autózást, kedvező árú szervízalkatrészekkel kompenzálni. Autóalkatrész kínálatunk több mint 1 millió terméket jelent , mellyel próbáljuk kielégíteni a gépjárművet használók igényeit...

részletek

értesülj elsőként a legújabb akcióinkról, kínálatainkról!

iratkozz fel hírlevelünkre!